Om Oss

Så vilka är vi som driver den här bloggen undrar du?

Ja, kort sagt är vi vänner. Vi är fyra stycken personer som delar ett gemensamt intresse och det är genre fantasy. Vi dras speciell mycket till serietidningar men även tv-program, filmer och serier som är lite mystiska är av vårt intresse.

Låt oss presenteras

Erik

Erik är CNC-montör och hela 21 år gammal. Tillvardags gillar Erik att tillbringa sin fritid framför något bra spel på antingen konsolen eller PC. Numera är det mycket DOTA och CSGO. Träning är också något som Erik tycker är viktig, för att spelandet kräver mycket sittande och då är det bra om man tränar. Förutom det så tänker Erik att det vore roligt att utbilda sig till spelutvecklare men det är något han funderar över.

Adriana

Adriana, som har sitt ursprung i Brasilien är den äldsta av oss och är 24 år gammal. Adriana jobbar som grafisk designer på ett företag som jobbar med marknadsföring. Till vardags är hon på kontoret och på kvällarna sitter så hänger hon med vänner eller arbetar med sina egna projekt. När hon inte arbetar så gillar hon att chilla med Netflix och bra Sci-Fi serier eller dansar Samba!

Ahmed

Ahmed önskar att han kunde vara hemma mer, hans jobb som lastbilschaufför gör att han reser landet runt men när Ahmed får tid att vara hemma, så gillar han att hänga med oss, sina vänner, sin familj (Ahmed är extrem familjekär) och bara chilla. Ahmed gillar TV-spel och är väldig inriktad på att spela World of Warcraft samt Starcraft. Ahmed har tvälat även i Heartstone. Han är en Blizzard nörd med andra ord.

Martin

Sist, men inte minst! Här är jag, Martin. Jag är 4 dagar äldre än Ahmed, vi båda är 22 år gamla. Jag är den matematisk-smarta av oss alla och mitt liv går åt att plugga och plugga och plugga. Jag går på Chalmers och studerar till ingenjör där. En utmaning varje dag! Jag kan väl säga att mitt liv just nu är endast studier men när jag har tid över så brukar jag besöka biblioteket för att i lugnt och ro läsa mina comics, mina böcker eller spela lite på mobilen. Annars är jag också en wow-lirare.

Det var lite om oss!

En tjej med comic tidningar i sina händer poserar