Erick filmkritikern

Tjenare, Erick på tråden igen.

Som ni känner till älskar jag serietidningar, men en annan stor hobby som jag har är film. Har egentligen alltid drömt att utbilda mig och arbeta som filmkritiker. En barndomsdröm som jag haft. En som aldrig riktigt försvann, men jag ville även bli astronaut och supermannen när jag var liten, så vet ju att man inte kan bli allt man drömt om. Men filmkritikerdrömmen var nog en av de starkaste ambitionerna jag haft. Var också därför jag för många år sedan flyttade till Stockholm och började ta mig in på den scenen. Arbetade för en filmskapare som hans assistent ett tag, jag volonterade på Stockholms filmfestival en vända också. Men det var nog då en del av drömmen ran ut i sanden. Det var svårt att arbeta med människor som skiljer sig så från en själv. Kände lite som om jag hade en lägre status än dessa människorna. Så lågan slocknade en aning. Men som sagt den försvann aldrig helt.

Jag på bio i helgen och såg en ny actionfilm. Den var bra, men filmkritikern i mig kan inte sluta plocka isär varje aspekt av filmen. Bit för bit, det gör det hela lite tråkigare. Särskilt när man kan förutse varje del av filmen. Actionfilmer nuförtiden är alla samma, det är lite tråkigt faktiskt. Men denna hade en egen tvist, särskilt då den var svensk.
Den hette E-cigg skåne. Hade lite helan och halvan känsla med en aktion fylld tvist.

Nej nu måste jag göra det tråkiga söndagsmåstena.. dammsuga, fixa matlådor, tvätta. Det tråkiga delarna av att vara vuxen och att bo ensam.

Ha det bäst mina vänner. Tills vi hörs igen!

Leave a Comment