ho ho ho, meeeerry christmas!

Hej på er! Erik som skriver, hur står det till med er? 

Med mig är det finemang iallafall, jag sitter just nu framför datorn och kollar på på julpynt. Julen närmar sig ju, hur sjukt det än är, tiden går så fort. Jag älskar faktiskt julen så jag är den som pyntar så tidigt jag kan. Adventsstjärna vit färg, röd färg och en blå tycker jag hade passat in hemma hos mig. Många gillar ju att ha massa olika och mer ovanliga färger nuförtiden men jag gillar att hålla mig till det traditionella. Jag kommer inte mega-pynta hemmet med massor av tomtar och grejer haha, det tycker jag mest är jobbigt, men adventsstjärnor och julgran är verkligen ett måste. Något annat jag gillar att ta fram lite extra på jul är också ljus och doftljus, jag vill helt enkelt ha ett väldigt mysigt hem under vinterna och julen.

Eftersom jag är en comics-nörd (eller kanske TROTS att jag är det) gillar jag ju även julfilmer väldigt mycket. De är ofta inte särskilt bra gjorda MEN dom är ju så mysiga och sprider julkänsla så jag har inte så mycket högre krav på dom är just det. Kan rekommendera er att kolla in Netflix erbjudande på julfilmer, dom har fått in så sjukt mycket julfilmer. Både nya och gamla, även netflix originals filmer och serie som är superbra, kollat på flera stycken nu som jag verkligen tycker är så bra. Ni kan väl berätta vad ni tycker om julen? Är ni för eller emot, gillar ni julpynt och är det någon mer än jag som egentligen vill börja sätta upp adventsljusstakar osv redan i oktober? …. Hör av er, jag behöver fler likasinnade, haha.

Christmas, Happy, Woman, Lights, Joyful, Snow


Leave a Comment