Spara det bästa till sist, aka mig, Erik.

Tjeeeenare, tjenare. Erik här, ny på kanalen, eller ja, jag har ju varit med från början men aldrig själv suttit och skrivit ett inlägg, jag har bara läst dom som de andra har skrivit. Så idag tänkte jag, idag är det min tur!

Erik heter jag och är 21 år gammal, som Martin skrev i första inlägget så jobbar jag som CNC-montör, tycker det är väldigt roligt och trivs bra. På fritiden sitter jag tydligen och kollar på kanalplast som just nu, haha. Nej det är väl inget jag brukar göra på fritiden men jag hjälper just nu min gamle far att googla och kolla lite på olika varianter, han är ju inte så kvick på internetet den där gamle geten (han sitter just nu bredvid mig och läser vad jag skriver, haha!). Nej på fritiden gillar jag att träna, hänga med vänner, spenderar mycket tid med familjen, speciellt pappa eftersom vi delar många intressen. Ett intresse vi tyvärr inte delar är comics, min pappa har INGEN fantasi så han förstår sig verkligen inte på min fascination av det hela. 

Vad mer kan man berätta då.. Jag är inte så van vid det här upplägget att skriva på en blogg, men det känns kul att komma igång, jag är ju ganska känd att kunna babbla rätt bra så det lär säkert märkas av ju fler inlägg jag skriver och ju mer jag blir van vi det här. 

Just det, jag kan ju berätta att jag bor själv i en lägenhet i Partille där jag trivs jättebra, älskar faktiskt att bo själv. Jag vet att det är många som inte gillar det och som gärna har människor runt sig hela tiden, det gör inte jag. Don’t get me wrong, jag är sjukt social och älskar att umgås med vänner osv, men jag vill träffa folk när jag VILL träffa folk haha. De dagar jag känner för att vara själv älskar jag att jag kan vara det i min lägenhet, jag tror att det är så jag laddar batterierna igen. 

Men hörrni, jag tror att det får vara nog så, för idag iallafall, så hörs vi om inte allt för länge igen. Hadet!!

Kapow, Comic, Comic Book, Fight, Explosion, Expletive


Leave a Comment