Framtidsplaner och helgplaner

Hej på er! So we meet again, Eric här igen! Vad har ni gjort sedan vi hördes sist?

Jag sitter just nu och käkar lite senare lunch så jag tänkte att ni kunde få vara mitt sällskap undertiden då mina kollegor redan käkat. Idag är det fredag och jag längtar efter ikväll faktiskt, vi ska ses några polare och jag och laga hemmagjord pizza hemma hos en kompis föräldrars hus. Dom är nämligen bortresta och min kompis är kattvakt så vi tänkte att vi kommer dit. Dom bor i ett fett stort hus som är rätt lyxigt i en av de finare ställena i stan så det ska bli nice! Föräldrarna äger ett assistansbolag borås tror jag. Så jag har allt packat ner badbyxorna inför badtunne-lyxen ikväll! 

Det fick mig att börja tänka på min framtid, jag vill verkligen ha ett sådant där stort hus i framtiden med 3 våningar och en pool utanför. Jag vill gärna ha en stor gräsmatta också och helst får huset gärna ligga lite som ute på landet. Fast att det ändå är nära in till stan och matbutiker, gym och så vidare.

Vi får väl se vad som väntar, antagligen så bloggar jag kanske då med så får ni veta om jag lyckades skaffa det där stora huset eller inte haha! Jag hoppas ju även att jag ska bygga det från början till slut. Alltså att det inte är ett hus som redan finns och som sedan renoveras, nej, jag vill designa och bygga det från grund. Längtar!

Architecture, House, 3D, Design, Interior Design, Style


Leave a Comment