Storm och zombies

Storm, ni vet karaktären från X-men som kan kontrollera vädret, framför allt känner jag att det är åskan som är hennes styrka. När man ser filmer där hon representeras är det ofta en stark kvinna men svävar upp i luften och det blixtar runt om henne som bara den. Så får jag en fråga i huvudet på mig: kan man flytta elavtal med hennes hjälp? Då hon vet hur man flyttar elen runt. HAHA! Nej? För dåligt skämt?

Ok vi släpper det och pratar om något annat. Förresten det är Martin som skriver. I helgen var jag inne på en bokaffär och hitta till min förvåning en bra kollektion av TWD comics (TWD = The Walking Dead, för er som inte är bekanta med förkortningen). För mig kändes det nästan som ett helt bibliotek av dessa fantastiska comics. Jag vet inte vad ni känner om saken men jag gillar TWD väldigt mycket, både comics och serien. Okej, det var bättre i början, serien alltså. Jag gillar dock hur mörkare och mörkare det blev ju fler säsonger som kom ut men de senaste två säsonger tycker jag har blivit sämre men jag ÄLSKAR Negan och Lucille. I en zombieapokalyps ska jag göra mig min egen Lucille, jag ska dock kalla det något annat.

När vi ändå är inne på zombiegrejer, har ni sett Black Summer av Netflix? Där finns det något jag gillade väldigt mycket med både TWD och Black Summer, att viruset är något alla bär på och att det inte överförs endast genom att du blir biten eller riven av en zombie. ALLA som dör förvandlas till zombies och det tycker jag är en snygg twist inom zombierelaterade serier eller comics.

Vad tycker ni andra om sådana serier? Vilka filmer eller vilka serier rekommenderar ni? Jag skulle jättegärna få höra från er vad ni gillar för något. Hojta till, lämna en kommentar och så hörs vi av!

Leave a Comment