Tankar om framtiden

Hej på er! 

Idag är det ingen mindre än Adriana som skriver, trevligt va?! Jag sitter just nu och jobbar lite på datorn hemifrån faktiskt, en lördag, tänker ni.. Ja men jag håller faktiskt på att spåna på om jag ska kanske starta eget, det har iallfall alltid varit min dröm och mitt stora mål i livet, så det finns egentligen inte “om” jag SKA. Så jag brukar faktiskt spendera helgerna på att sitta och göra research och sätta upp olika delmål på vägen. Just nu håller jag på att kolla på ekonomidelen, fedelta företagslån har jag just nu uppslaget på datorn och läser lite om hur det funkar när man tar lån och då framförallt företagslån, så det är spännande! Jag kommer säkerligen hålla er uppdaterade om hur det går och ser ut framöver, stay tuned. 

Så, vad gör ni en (faktiskt) fin dag som denna? Jag ser på instagram att mina vänner just nu är och lunchar i stan på en av våra favorit-restauranger så jag funderar faktiskt på att gå och joina dom när jag skrivet klart detta inlägget. Jag blev plötsligt så himla hungrig när jag såg alla bilder på instagram haha, som vanligt då. 

Nästa vecka blir ganska fullspäckad på jobbet, jag vet att jag kommer att ha mycket att göra och när sånna perioder kommer för mig blir jag ganska isolerad och bara jobbar o jobbar och när jag väl kommer hem passar jag på att ladda upp inför nästa dag i min ensamhet, jag funkar bäst så. Så det känns extra bra att passa på att träffa stollarna till vänner i mitt liv nu när jag har orken, haha. 

Vi hörs snart igen, ha dé!

Office, Business, Accountant, Accounting, Notebook


Leave a Comment