Smallvile och andra referenser

Hej där alla comics-älskare,

Sommaren var här och så gick den. Det var tråkigt men jag hoppas att den kommer tillbaka. Det jag menar är att vi hade för några veckor sen ett fantastiskt väder som förgyllde vår tillvaro här på jorden och mer specifik för några av oss i Sverige. I och med den varma temperaturen så tänkte jag att jag ska köpa mig ett solskydd, läs mer här om vilka jag har tänkt på (obs, jag menar inga krämer).

Dock, vi är inte här för att prata solskydd utan för att prata om det som intresserar oss mest och det är comics, men när jag tänker på solskydd så tänker på Stålmannen, för som ni kanske vet, så hämtar han sin livsenergi från solen. Jag kommer ihåg något avsnitt i Smallvile (serien som gick mellan 2001 och 2011 och som handlade om den unge Clark Kent och resan att bli Stålmannen med Tom Welling som huvudkaraktär) där han tar sig mot solen för att återvinna sina krafter. Jag önskar att jag var någon som stålmannen som inte behöver solskydd men dessvärre så behöver jag det.

På tal om annat, så antar jag att ni har varit och tittat på Avengers senaste film, och jag hoppas att ni är nöjda med filmen. Jag tycker att det är väldigt kul att kunna se hur comics har tagit över filmindustrin och vad tekniken idag har åstadkommit för att ge oss den där känslan. Jag tycker att fantasin har ju ändå gett mig den när jag har läst mina comics, men när man sitter på bio och får se alla effekter de lägger till och… ja jag blir mållös.

Jag hoppas verkligen att ni har njutit av filmen och jag hoppas på att de fortsätter komma ut med fler hjältar från fler comics! Senaste var (och är) min favorit, Venom.

Hoppas ni har det bra!

Leave a Comment