Se där ja, vårt första blogginlägg

Hallå där alla comic-älskare.

Först tänkte vi berätta kort om vilka vi är. Vi är fyra stycken killar, jag som skriver heter Martin och är 22 år gammal, jag studerar till ingenjör på chalmers. Sen har vi mina tre vänner, Erik som är 21 år gammal och arbetar som CNC-montör, Adriana som kommer från Brasilien och är 24 år gammal, hon jobbar som grafisk designer på ett företag som jobbar med skyltar och sist men inte minst har vi Ahmed som är 22 år gammal (Jag är äldre än Ahmed med 4 dagar dock) och som jobbar som lastbilschaufför.

Vi alla är baserade i Partille och har träffats genom ett gemensamt intresse och det tror jag ni redan börjar ana vad det handlar om, jag skriver det ändå: COMICS. Japp, det är ett intresse som vi alla har och därför har vi valt att starta en blogg om ämnet, för vi tycker att hela världen borde kunna njuta av detta.  Förutom det här intresse med komiks har jag ett brinnande intresse för den digitala världen. I min utbildning som ingenjör har jag precis stöttat på ämnet digital marknadsföring och vi tittar just nu på några duktiga SEM byråer. För er som inte vet vad SEM är, så handlar det i princip om sökmarknadsföring man gör på exempelvis Google Ads. Ni vet när ni söker de efter skor och längst upp på google står det ”annons”. Det är nämlingen en konst att hamna där och det kan sådana duktiga webbyråer lösa.

Men för att inte sylta in oss så mycket på ämnet så tänkte jag att vi kommer alla fyra personer som skriver på bloggen att behandla främst vårt intresse för comics, men vi kommer nog även att skriva om våra andra intressen allt eftersom men främst comics och event och sånt.

Ja ja, nog pratat, vi får se hur denna blogg utvecklas!

Ha det bra gött folk!

Leave a Comment